Інгредієнти
- кефір
- сир твердий
- тонкий лаваш
Для грибної начинки
- сметана – пара ложок
- цибуля ріпчаста
Для грибної начинки
- гриби – 300 г
Для м'ясної начинки
- морква
Для м'ясної начинки
- цибуля ріпчаста
- м'ясо – 300 г
- паста томатна – 1 ложка
Для овочевої начинки
- сметана
- овочева суміш (кольорова капуста і спаржа) – 300 г
покроковий рецепт пРИГОТУВАННЯ
Для приготування начинки гасити необхідні інгредієнти до готовності. Для м'ясної лазаньї гасити м'ясо, цибулину і моркву, додати томатну пасту. Для грибної лазаньї гасити зі сметаною гриби і цибулину. Для овочевої лазаньї гасити овочеву суміш зі сметаною. Пару листя лаваша викласти на дно форми, полити кефіром (пара ложок), викласти частину начинки. Застелити ще лавашем, полити знову кефіром і знову покласти частину начинки (повторювати, поки не закінчиться начинка). Зверху полити кефіром і посипати тертим сиром. Запекти в духовці до рум'яної скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!