ЛАЗАНЬЯ кабачкова

Ця лазіння – подарунок худне, тому що замість тесту скибочки кабачка, самого низькокалорійного овоча.

ЛАЗАНЬЯ кабачкова

Конкурс рецептів. Середземномор'ї Сімейні традиції: рецепт в спадок Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти

  • кабачок – 1 шт.
  • великі помідори – 2 шт .
  • сир сирний м'який – 250 г
  • шинка – 200 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець болгарський – до смаку

  • кріп – 1 пучок
  • масло оливкове – 5 ст. л.
  • сіль дрібна морська – за смаком

Покроковий рецепт приготування

крок 1

ЛАЗАНЬЯ кабачкова

Форму для запікання змастити оливковою олією і викласти шар нарізаного тонкими пластинами кабачка. Крок 2

ЛАЗАНЬЯ кабачкова

Зверху покласти шар тонко нарізаної шинки. Крок 3

ЛАЗАНЬЯ кабачкова

Потім шар сиру, кропу. Крок 4

Продовжувати викладати шарами – кабачок, помідор, шинка, сир. Крок 5

ЛАЗАНЬЯ кабачкова

Покласти шар кабачків, змастити оливковою олією, (можна посипати панірувальними сухарями), поставити в духовку на 25 хвилин. Подавати лазанью, прикрасивши зеленню і натертим сиром. Господині на замітку Ця лазіння – подарунок худне, тому що замість тесту скибочки кабачка, самого низькокалорійного овоча.

0/5 (0 Reviews)