Інгредієнти
- перець болгарський – 2 шт.
- помідор – 2 шт .
- фарш курячий – 500 г
- сир твердих сортів
- цибуля – 1 шт.
- картопля – 1 кг
- кріп
- часник (можна мелений)
- сіль
- масло рослинне або оливкове
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Вимити і крупно нарізати, не очищаючи, картопля. Висипати картопля в каструлю, додати нарізаний кріп, часник, сіль і масло. Закрити кришкою і добре струснути. Нарізати перці кільцями (1 см шириною), помідори і цибулю – також кільцями, але тонше, а сир товстими пластинками. На деко викласти кільце перцю, всередину покласти фарш, зверху – кільце лука, сир, гурток помідора. При бажанні змастити майонезом, але не обов'язково. Картопля висипати на деко. Випікати в духовці 25 хвилин при температурі 180-200 градусів до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!