Кюфта З ІНДИКИ

кюфта З ІНДИКИ

Інгредієнти

  • 500 г фаршу з індички
  • 1 великий кабачок
  • 2 втечі зеленої цибулі
  • 1 стручок гострого червоного перцю або за смаком
  • 50 г очищених фісташок
  • 3 гілочки кінзи
  • 3 гілочки петрушки
  • 3 гілочки м'яти
  • ¼ ч.л. насіння кумина
  • 1 яйце
  • ½ ч.л. солі
  • кілька гілочок свіжого чебрецю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Кабачок натріть на тертці, перець, зелена цибуля і пряні трави дрібно наріжте, фісташки подрібніть ножем. Крок 2 Кумин підсушіть на сухій сковороді. Крок 3 Злегка збийте яйце. Змішайте у великій мисці фарш, яйце, кабачок, перець, трави і більшу частину фісташок (залиште трохи для прикраси). Приправте сіллю і насінням кумина. Крок 4 Змоченими в холодній воді руками сформуйте з фаршу кульки розміром з куріноея йцо. Розкладіть на піднос і приберіть в холодильник мінімум на 30 хвилин. Насадити на шпажки по 2 кульки. Крок 5 Розпаліть вугілля, встановіть решітку і як слід розігрійте. Змастіть грати маслом, розкладіть шпажки і готуйте, часто перевертаючи, 12-15 хвилин, до готовності. Посипте фісташками.

0/5 (0 Reviews)