Кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Баранина, спеції, горіхи та овочі – виходить чудове поєднання.

Зимова їжа x Інгредієнти

  • капуста червонокачанна – 1/4 качана
  • оцет бальзамічний червоний – 1 ст. л. + 1 ст. л.
  • цукор – велика щіпка
  • фарш баранячий – 400 г
  • хлібні крихти – жменю
  • салат листовий – 1 пучок
  • соус чилі – 4 ст. л.
  • насіння фенхелю – 1 ч. л.
  • зіра – 1 ст. л.
  • фісташки рубані – жменю
  • огірок – 1 шт.
  • сіль, перець
  • масло оливкове

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Капусту нашаткувати, додати сіль, перець, оцет, цукор і гарненько пом'яти руками. Залишити маринуватися. Крок 2

кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Спеції та горіхи обсмажити на сухій сковороді. Крок 3

кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Фарш посолити, додати хлібні крихти, розділити на 4 частини і насадити на шпажки. Обсмажити з усіх боків. В ідеалі – на сковороді-гриль. Крок 4

кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Салат нарвати руками, огірок нарізати великими шматками. Зробити заправку для овочів: змішати оцет, масло, сіль, перець. Полити овочі. Крок 5

кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Спеції потовкти у ступці. Кебаби змастити соусом чилі, обваляти в спеціях. Подавати з капустою і овочами. Крок 6

кюфта-КЕБАБ З маринованою капустою

Смачного! Господині на замітку

Можна використовувати і інші хрусткі овочі.

0/5 (0 Reviews)