Інгредієнти
- 1 ч. л. кайенского перцю
- 1 зірчастий аніс
- 3-4 кг парної свинячої шийки
- 2 ст. л. журавлинного чатні
- головка часнику
- 1 чашка білого напівсолодкого вина
- 2 гвоздики
- 0,5 чашки дрібно посіченою свіжого імбиру
Покроковий рецепт приготування
Свинину натерти сіллю і перцем, поставити в холодильник на 1-2 години. Аніс і гвоздику потовкти у ступці в порошок. Часник дрібно порубати і змішати з імбиром, бадьяном, гвоздикою і кайенский перцем. Нашпигувати цією сумішшю м'ясо, намагаючись розподіляти її рівномірно. Духовку розігріти до 220 & # 730; С. У деко з бортиками влити вино і стакан води, поставити на нього грати, на решітку покласти м'ясо. Щільно упакувати всю конструкцію в фольгу і поставити в духовку на 1,5-2 години. Витягти з духовки, зняти фольгу, змастити шийку журавлинним чатні і знову поставити її в духовку на 30 хвилин – при тому, що протикає свинини ножем повинен виділятися прозорий сік. М'ясо порізати тонкими шматками і подати зі смаженою полентой і чатні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!