Інгредієнти < ul>
Для соусу:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 170 мл курячого бульйону
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1,5 ст. л. рисового оцту
- 1 ст. л. цукру
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте свинину кубиками зі стороною 2,5 см. Покладіть в миску, влийте вино і соєвий соус, додайте трохи солі і ретельно перемішайте. Залиште на 20 хв. Крок 2 Наріжте зелену цибулю трохи навскоси шматочками завдовжки 2,5 см, солодкий перець – квадратиками зі стороною приблизно 2,5 см, морква – шматочками приблизно такого ж розміру. Покладіть моркву в слабо киплячу воду і варіть 4 хв. Потім відкиньте на друшляк і обсушити. Крок 3 Злегка збийте яйце і додайте крохмаль. Змішайте до однорідності. Вийміть свинину з маринаду і покладіть в яєчно-крохмальної тісто. Перемішайте. Крок 4 Нагрійте в воке масло для фритюру приблизно до 170 ° С і обсмажте в ньому м'ясо невеликими порціями до рум'яної скоринки з усіх боків. Кожну готову порцію викладайте на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Крок 5 Коли все м'ясо готове, вилийте масло з вока, влийте курячий бульйон і додайте всі інші інгредієнти соусу, крім крохмалю. Потім доведіть до кипіння і покладіть солодкий перець, морква і зелений лук. Крок 6 У маленькій мисочці змішайте крохмаль з 2 ч. Л. холодної води до однорідності і відразу ж влийте в соус в воке. Швидко розмішайте і знову доведіть до кипіння. Покладіть м'ясо в вок, акуратно перемішайте і прогрійте. Подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!