Інгредієнти
- 1,5 кг свинячих реберець
- 300 мл ананасового соку
- 1 невелика цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- рослинне масло
- 1 ч. Л. запашного перцю горошком
- сіль, мелений чорний перець
- зелений мікс-салат для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 мл яблучного оцту
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте реберця на порційні шматочки, натріть сіллю і перцем, покладіть в зіплок-пакет, збризніть рослинним маслом, залиште мінімум на 1 год. Крок 2
Приготуйте соус: очистіть і як можна дрібніше наріжте цибулю і часник, покладіть в каструльку або сковороду, збризніть рослинним маслом і трохи тушкуйте на слабкому вогні. Крок 3 Влийте до цибулі оцет і ананасовий сік, додайте духмяний перець горошком і 0,5 ч. Л. солі, доведіть до кипіння, варіть на слабкому вогні, поки об'єм не зменшиться на 1/3. Крок 4
Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Помістіть реберця в решітку і обсмажуйте, перевертаючи раз в 1 хв., 10 хв. Крок 5
Візьміть силіконову кисть з довгою ручкою і починайте змащувати реберця соусом (невеликою кількістю, щоб він не стікав на вугілля). Обсмажуйте реберця ще 10-15 хв., Перевертаючи і змащуючи їх приблизно раз в 2 хв. Подавайте гарячими, з зеленим салатом. До речі
Замість ананасового соку для соусу можна використовувати солодкий апельсиновий, освітлений яблучний або виноградний, кожен раз домагаючись нового відтінку смаку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!