Інгредієнти
- картопля – 600 г
- перець червоний гострий
- сало курдючное – 150 г
- куркума мелена – 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, очистити, крупно потовкти (не перетворюючи в пюре!). Сало нарізати, готувати на сковороді, поки не витопити весь жир; видалити шкварки, жир влити в картопля і перемішати. Приправити до смаку сіллю і червоним перцем, додати куркуму і перемішати.
Сформувати кебаби, як описано в рецепті люля-кебаб з баранини. Помістити кебаби на складений удвічі аркуш фольги, поміщений на сильно розігрітий мангал. Обсмажити з двох сторін до появи рум'яної скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!