КЄБАБ З КАРТОПЛІ

КЄБАБ З КАРТОПЛІ

Інгредієнти

  • картопля – 600 г
  • перець червоний гострий
  • сало курдючное – 150 г
  • куркума мелена – 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, очистити, крупно потовкти (не перетворюючи в пюре!). Сало нарізати, готувати на сковороді, поки не витопити весь жир; видалити шкварки, жир влити в картопля і перемішати. Приправити до смаку сіллю і червоним перцем, додати куркуму і перемішати.

Сформувати кебаби, як описано в рецепті люля-кебаб з баранини. Помістити кебаби на складений удвічі аркуш фольги, поміщений на сильно розігрітий мангал. Обсмажити з двох сторін до появи рум'яної скоринки.

0/5 (0 Reviews)