КЄБАБ З ІНДИКИ В КИСЛО-солодкому МАРИНАДІ

КЄБАБ З ІНДИКИ В КИСЛО -СЛАДКОМ МАРИНАДІ

Інгредієнти

  • 700 г філе стегна інднйкі
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 2 ст.л. меду
  • 3 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст.л. яблучного оцту
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 18 круглих цибулин шалот або цибулі-севка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе бідна індички зачистите і наріжте кубиками зі стороною 3 см. Складіть в простору скляну або пластикову плоску ємність. Крок 2 Змішайте томатну пасту, мед, соєвий соус, оцет і рослинне масло. Полийте маринадом індичку, перемішайте і закрийте плівкою. Поставте ємність в холодильник на 30-60 хвилин. За цей час кілька разів перемішайте м'ясо, щоб воно було рівномірно покрите маринадом. Крок 3 Шалот або цибулю-севок покладіть в каструлю, залийте водою і доведіть воду до кипіння. Готуйте 5 хвилин, злийте воду, цибулю остудіть. Очистіть цибулини, що не зрізуючи “борідку”, щоб цибулини не розпадалися при смаженні. Крок 4 Нанизуйте на індичку на шампури, струшуючи надлишки маринаду і чергуючи з цибулинами. Крок 5 Розпаліть вугілля, встановіть решітку і як слід розігрійте. Змастіть грати маслом. Розкладіть шампури на решітці і готуйте 12, часто перевертаючи і змащуючи маринадом. Подавайте з хлібом і салатом.

0/5 (0 Reviews)