Інгредієнти
- 700 г філе стегна інднйкі
- 2 ст.л. томатної пасти
- 2 ст.л. меду
- 3 ст.л. соєвого соусу
- 2 ст.л. яблучного оцту
- 2 ст.л. рослинного масла
- 18 круглих цибулин шалот або цибулі-севка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе бідна індички зачистите і наріжте кубиками зі стороною 3 см. Складіть в простору скляну або пластикову плоску ємність. Крок 2 Змішайте томатну пасту, мед, соєвий соус, оцет і рослинне масло. Полийте маринадом індичку, перемішайте і закрийте плівкою. Поставте ємність в холодильник на 30-60 хвилин. За цей час кілька разів перемішайте м'ясо, щоб воно було рівномірно покрите маринадом. Крок 3 Шалот або цибулю-севок покладіть в каструлю, залийте водою і доведіть воду до кипіння. Готуйте 5 хвилин, злийте воду, цибулю остудіть. Очистіть цибулини, що не зрізуючи “борідку”, щоб цибулини не розпадалися при смаженні. Крок 4 Нанизуйте на індичку на шампури, струшуючи надлишки маринаду і чергуючи з цибулинами. Крок 5 Розпаліть вугілля, встановіть решітку і як слід розігрійте. Змастіть грати маслом. Розкладіть шампури на решітці і готуйте 12, часто перевертаючи і змащуючи маринадом. Подавайте з хлібом і салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!