КВАСОЛЯ З БЕКОНОМ

ФАСОЛЬ З БЕКОНОМ

ФАСОЛЬ З БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • масло оливкове
  • цибуля ріпчаста
  • 0 , 5 кг білої квасолі
  • бекон
  • сіль

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Квасолю замочити в холодній воді на 12 годин, промити, залити свіжою водою, довести до кипіння, варити на повільному вогні 15 хвилин. В кінці варіння додати сіль. Квасоля відкинути на друшляк, трохи відвару зберегти. Лук і бекон порізати кубиками, обсмажити в невеликій кількості оливкової олії і перемішати. Квасоля і цибулю з беконом укласти шарами в глиняні горщики. У кожен горщик додати по 3 ст. л. квасоляного відвару. Духовку розігріти до 200 & # 730; С, поставити в неї горщики і тушкувати 20 хвилин. Блюдо подати гарячим.

0/5 (0 Reviews)