Квасолевий суп-пюре з копченою фрикадельки і КРИМСЬКИМ трюфелі

квасолевий СУП-ПЮРЕ з копченою фрикадельки і КРИМСЬКИМ трюфелі

Інгредієнти

  • цибуля 280 г
  • часник 350 г
  • вершкове масло 100 г
  • квасоля біла 400 г
  • яловичий бульйон 2500 мл
  • томатний сік 800 мл
  • томати свіжі 400 г
  • паприка копчена 4 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обсмажити цибулю, чесно до на вершковому маслі; додати відварену до переходить готовності білу квасолю (попередньо замочену) Крок 2 Томати (з шкіркою і насінням) обсмажити, додати томатний сік. Крок 3 З'єднати все з міцним яловичим бульйоном, додати копчену паприку (можна замінити на звичайну); протерти блендером і процідити. Крок 4 Подавати суп з яловичими фрикадельками (яловичину подрібнити, додати часник, сіль, перець і обсмажити або запекти). Крок 5 Прикрасити трюфелем, трюфеля маслом і гілочкою естрагону або тархуна.

0/5 (0 Reviews)