Інгредієнти
- цибуля 280 г
- часник 350 г
- вершкове масло 100 г
- квасоля біла 400 г
- яловичий бульйон 2500 мл
- томатний сік 800 мл
- томати свіжі 400 г
- паприка копчена 4 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обсмажити цибулю, чесно до на вершковому маслі; додати відварену до переходить готовності білу квасолю (попередньо замочену) Крок 2 Томати (з шкіркою і насінням) обсмажити, додати томатний сік. Крок 3 З'єднати все з міцним яловичим бульйоном, додати копчену паприку (можна замінити на звичайну); протерти блендером і процідити. Крок 4 Подавати суп з яловичими фрикадельками (яловичину подрібнити, додати часник, сіль, перець і обсмажити або запекти). Крок 5 Прикрасити трюфелем, трюфеля маслом і гілочкою естрагону або тархуна.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!