Смачний і корисний джерело білка для вегетаріанців (і тим більше для веганів).
Овочеве меню x Інгредієнти
- квасоля готова 1,5 ст.
- гриби 1 ст.
- часник 1 шт.
- вівсянка змолоти 0,5 ст.
- спеції (чорний перець, коріандр) 1 щіпка
- сіль 1 щіпка
- оливкова олія 2 + 4 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Квасолю замочити на ніч, воду злити, відварити до готовності (в залежності від сорту квасолі – 1-1 5 години). Воду злити і остудити. Подрібнити в блендері в пюре. Крок 2 Гриби і часник дрібно порізати, обсмажити на оливковій олії до готовності грибів. Крок 3 Вівсяні пластівці традиційні змолоти в кавомолці в муку. Крок 4 В глибокій мисці змішати квасолеві пюре, обсмажені гриби, вівсяні пластівці, спеції, сіль. Скачайте кульки і злегка приплюснути. Крок 5 Обсмажити котлетки з кожного боку до рум'яної скоринки. Крок 6 Перекласти котлетки в форму для випікання, змащену маслом, і запекти в духовці хвилин 30. Крок 7 Подавати з томатним соусом або соусом болоньєзе до макаронів або рису. Смачного! Корисна порада
Можна до смаження грибів додати дрібно порізану цибулю, так котлети будуть ніжніше.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!