Ці тефтелі смачні так само і в холодному вигляді – так набагато виразніше відчувається тонкий аромат трав. & Nbsp; Не переборщити з естрагоном & ndash; його має бути в міру. Морква в таких тефтелі можна замінити кабачком або гарбузом.
Інгредієнти
- 2 філе курячих грудок без шкіри
- 300 г моркви
- 2 ст. л. вівсяних пластівців
- 2 цибулини
- 500 г протертих томатів у власному соку (пасату)
- 4 гілочки естрагону
- 1 ст. л. цукру
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Морква очистити і натерти на крупній тертці. Розділити на 2 рівні частини. Курячі грудки подрібнити в м'ясорубці. Дрібно нарізати одну цибулину і додати її в фарш. Одну частину моркви додати в фарш. Туди ж покласти вівсяні пластівці, сіль, мелений чорний перець, подрібнені листя естрагону (2 ст.л.). Вимісити фарш до гладкості, затягнути плівкою і прибрати в холодильник на 10-15 хвилин. Крок 2 В цей час дрібно нарізати другу цибулину і обсмажити її до прозорості на сковороді з додаванням рослинної олії. Потім всипати туди залишок моркви і обсмажувати 2-3 хвилини. Влити пасат, посолити, додати цукор. Готувати 5 хвилин, помішуючи. Соус не повинен бути дуже густим. Крок 3 Мокрими руками сформувати з фаршу тефтелі діаметром близько 3 сантиметрів, і обережно опустити їх в киплячий соус. Готувати, накривши кришкою, протягом 25-30 хвилин. Подавати зі сметаною, посипавши свіжою зеленню. До речі
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!