Курячі КОВБАСКИ З ГРИБАМИ

Відмінна альтернатива покупним сосисок & mdash; це домашні ковбаски! Все, що вам знадобиться, це тільки поекспериментувати з начинками і смаковими поєднаннями. У нас одними з найбільш улюблених є курячі ковбаски з прянощами і грибами & mdash; ніжні, соковиті і ароматні!

КУРЯЧІ КОВБАСКИ З ГРИБАМИ

фарш-кидок x Інгредієнти

  • курячий фарш 1 кг
  • цибулина 2 шт.
  • зубчик часнику 2 шт.
  • печериці свіжі 300 г
  • паприка червона 3 ч.л.
  • коріандр мелений 3 ч.л.
  • сіль 2 ч.л.
  • орегано сушений 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Подрібніть цибулю з часником в блендері і разом зі спеціями додайте в курячий фарш. Крок 2

Наріжте шампіньйони ( дрібно-дрібно, якщо ви не хочете, щоб вони відчувалися в ковбасках, або побільше, якщо хочете, щоб відчувалися). Додайте їх в фарш і також перемішайте все до однорідності. Крок 3

Для ковбасок я використовую натуральну оболонку (можна замовити на ринку, а можна купити в сушеному вигляді і потім ненадовго замочити у воді). Начините оболонку вийшов фаршем і сформуйте ковбаски. Крок 4

КУРЯЧІ КОВБАСКИ З ГРИБАМИ

Смажте ковбаски на грилі до готовності (зазвичай 10-15 хвилин), поки з них не почне витікати абсолютно прозорий сік. Саме головне: не пересушити! Корисна порада

Акуратно проткніть отримані ковбаски в декількох місцях, щоб при смаженні оболонка не розірвалася.

0/5 (0 Reviews)