Курячі котлети & mdash; просте і смачне блюдо. Надати їм незвичайний аромат і додаткову соковитість можна, додавши в фарш трохи баранячого жиру. Вийде більш ситний і зимовий варіант. А овочі, запечені в духовці до м'якості & mdash; відмінний гарнір не тільки для таких котлет, але і для будь-якого іншого м'ясної страви.
Інгредієнти
- куряче стегно – 800 г
- баранячий жир – 100 г
- цибуля ріпчаста – 100 г
- баклажан – 2 шт.
- помідор -5 шт.
- оливкова олія – за смаком
- сіль і мелений перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Пропустити курячі стегна через м'ясорубку разом з баранячим жиром і ріпчастою цибулею. Посолити і поперчити. Надати будь-яку бажану форму і смажити з двох сторін на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла. Крок 2 Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти цілий баклажан і помідори на деко, відправити в духовку на 40-50 хвилин до готовності. Крок 3 Дістати овочі, очистити від шкірки. Дрібно нарізати. Перекласти помідори і баклажан в дві окремі миски. Кожну заправити оливковою олією, посолити і поперчити за смаком. Подавати разом з котлетами. До речі
Рецепт надано Андрієм Ревунова, шеф-кухарем ресторану ZOO Beer & amp; Grill.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!