Курячі КОТЛЕТИ З СОУСОМ З БАКЛАЖАН і перцем

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З СОУСОМ З БАКЛАЖАН і перцем

Кращі народні рецепти. Птах x Інгредієнти

  • помідор – 3 шт.
  • часник великий – 3-4 зубчики
  • петрушка подрібнена – 1 невеликий пучок
  • кабачок – 1 шт.
  • цукор – 1 ч. Л.
  • курка (фарш) – 800 г
  • яйце велике – 1 шт.
  • сіль дрібна морська – за смаком
  • перець болгарський червоний – 2-3 шт.
  • перець чорний мелений – за смаком
  • цибуля ріпчаста великий – 2 шт.
  • баклажани – 1-2 шт.
  • сухарі панірувальні – 5 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Дрібно нарізати 1 цибулину, петрушку, натерти на тертці кабачок, змішати з фаршем, додати яйце, хлібні сухарі, посолити, поперчити за смаком. Все добре перемішати і помістити в холодильник приблизно на 30 хвилин. Для приготування соусу нарізати кубиками баклажани, перець, цибулю, розчавити і дрібно нарізати часник. У глибокій сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити цибулю з часником, додати перець і баклажани. Обдати окропом помідори, зняти з них шкірку, дрібно нарізати і покласти до овочів. Посолити, поперчити, насипати цукор і тушкувати 15 хвилин. З фаршу сформувати котлетки і обсмажити їх на добре розігрітій сковороді-гриль по 1-2 хвилини з обох сторін (можна обваляти котлети в борошні і обсмажити їх традиційним способом). Обсмажені котлети додати до овочевої суміші, накрити кришкою і тушкувати до готовності 20-25 хвилин. При подачі блюдо посипати зеленню. На гарнір відмінно підійдуть спагетті або будь-які інші довгі макарони. Господині на замітку Можна також приправити фарш солодкою паприкою або, навпаки, додати трохи дрібно нарізаного гострого перцю.

0/5 (0 Reviews)