Зазвичай діти з & nbsp; задоволенням їдять курку і & nbsp; картопляне пюре, тому пропонуємо приготувати улюблене поєднання продуктів в & nbsp; новому вигляді.
Інгредієнти
- Для пюре:
- 400 г цвітної капусти
- 6 середніх молодих картоплин
- 1/2 склянки вершків
- сіль
- Для кебабів:
- 450 г філе курячої грудки
- 1 солодкий червоний перець
- 1 середня цибулина
- 50 г вершкового масла
- 2 ст. л. тертого сиру
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для кебабів очистіть цибулю і солодкий перець, наріжте на шматочки і покладіть в кухонний комбайн з насадкою «Ніж». Трохи подрібніть в режимі «Пульс». Наріжте куряче філе невеликими шматками і покладіть до овочів в кухонний комбайн. Додайте вершкове масло, сир, сіль і перець і включіть комбайн в режим «Пульс», щоб у вас вийшов однорідний фарш. Крок 2 Вимісити фарш і злегка відбийте. Приберіть на 30 хв. в холодильник. Замочіть дерев'яні шпажки в воді. Крок 3 Мокрими руками скачайте з фаршу маленькі кебаби і надіньте їх на шпажки. Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко пергаментом і викладіть кебаби (або покладіть їх на деко з гратами). Поставте в духовку і готуйте 20 хв. Крок 4 Цвітну капусту розберіть на суцвіття і наріжте невеликими шматочками. Картопля очистіть. У каструлі закип'ятити 2 л води, посоліть і покладіть картоплю. Варіть до готовності. За 7 хв. до закінчення приготування додайте цвітну капусту. Відкиньте капусту і картоплю на друшляк і дайте воді повністю стекти. Крок 5 Покладіть картоплю і цвітну капусту в миску і за допомогою толкушкой перетворите в пюре. Влийте вершки, посоліть і добре перемішайте. Крок 6 Подавайте кебаби з пюре і салатом з помідорів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!