Курячі ГРУДКИ В пармська шинка

КУРЯЧІ ГРУДКИ В пармська шинка

Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти

  • 4 філе курячої грудки
  • 250 г помідорів чері
  • 8-10 скибочок пармської шинки або бекону
  • 4 гілочки розмарину
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сіль, перець
  • фольга для запікання

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КУРЯЧІ ГРУДКИ В пармська шинка

Два листа фольги розміром приблизно 20х20 см покласти один на одного, скласти навпіл і загорнути краї з двох сторін, щоб вийшов конверт для запікання. Зробити ще 3 таких же конверта. Крок 2

КУРЯЧІ ГРУДКИ В пармська шинка

помідори розрізати навпіл, зняти листочки-голки з гілочок розмарину. Крок 3

Курячі грудки посолити, поперчити, кожну обернути в 1-3 скибочки пармської шинки – в залежності від розміру грудки і смакових уподобань. У кожен конверт покласти по одній курячої грудях, кілька помідорів чері, гілочку розмарину. Злегка полити оливковою олією.
Конверт щільно закрити, інакше сік буде витікати. Випікати при 180 & deg; C до готовності, близько 20-25 хвилин. Господині на замітку Курячі грудки в пармской шинці виходять дуже соковитими за рахунок того, що запікаються в конверті. Оригінальний спосіб надати звичайному курячому філе неперевершений смак і чарівний аромат розмарину, який витає в повітрі під час запікання.

0/5 (0 Reviews)