Чим куряче суфле відрізняється від котлет, наприклад? Начебто той же фарш, начинка на розсуд (в нашому випадку гриби), цибулю і яйця … Все дуже просто, суфле дуже ніжне, повітряне та запікається в духовці, а як домогтися такого результату дізнайтеся з цього рецепта!
< p>Інгредієнти
- куряче філе 600 г
- печериці 220 г
- цибуля ріпчаста 100 г
- яйця 2 шт.
- вершки 200 мл
- панірувальні сухарі 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кубиками і обсмажувати 5 хвилин на рослинній олії на сильному вогні – перемішуючи. Крок 2 Печериці нарізати соломкою, додати до грибів і смажити 15 хвилин на середньому вогні – перемішуючи. Остудити. Крок 3 Куряче філе подрібнити в блендері. З'єднати з грибами – посолити і поперчити. Крок 4 Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити в легку піну. Вершки і білки додати до курки. Крок 5 Форми змащуємо вершковим маслом, посипати панірувальні сухарі. Наповнити форми курячим суфле. Крок 6 Форми поставити у воду, щоб вода була закрита половиною води. Ставимо в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів. Корисна порада
Куряче філе можна замінити на фарш
До речі
Покроковий відео рецепт: https://youtu.be/18tR91tvvYw
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!