КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

Дуже смачна куряча відбивна з маком! Найсмачніше відбивних я ще не пробувала!

 КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

 КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

 КУРЯЧА ВІДБИВНА з МАКОМ

Конкурс рецептів & quot; Святкові рецепти з куркою & quot; x Інгредієнти

  • Курячий стегенце “Особливий” – 600 г
  • Кефір – 150 г
  • Мак – 3 ст.л.
  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Соус чилі – 1 ч.л.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Борошно
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

З стегенець ( можна використовувати філе грудки) видалити шкіру, потім розрізати на дві-три пластини, загорнути в харчову плівку і добре відбити. Крок 2

КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

Змішати кефір, соус чилі, сирий білок, додати сіль, приправу. І в цю суміш покласти відбивні, перемішати з маринадом і залишити на 10-15 хв. Крок 3

КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

Мак змішати з борошном. У цій паніровці вмочити відбивні з двох сторін. Крок 4

КУРЯЧА ВІДБИВНА З МАКОМ

У сковороді розжарити рослинне масло і смажити запаніровані відбивні до золотистої скоринки по 3-5 хвилин з кожного боку. Смачного!

0/5 (0 Reviews)