Інгредієнти
- 8 курячих стегон з кісточкою
- 300 мл червоного вина
- 1 банка (400 г) різаних томатів
- 225 г вареної шинки
- 1 стебло порею
- рубана зелень петрушки
- 2 гілочки свіжого чебрецю або 0,5 ч. л. сушеного
- 1 ст. л. томатного пюре
- 1 червоний і 1 зелений солодкий перець
- 1 ч. Л. паприки
- масло оливкове – 2 ст.л.
- часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Розігріти духовку до 160 & # 186; С. Масло розігріти в сотейнику і обсмажити в ньому курку на сильному вогні, щоб вона підрум'янилася з усіх боків. Вийняти курку і відкласти в сторону. Трохи зменшити вогонь, всипати очищені від насіння і розрізані на 4 частини перці. Обсмажувати 2-3 хв., Помішуючи, щоб подрумянились. Додати рубаний часник і крупно нарізану цибулю-порей (тільки біла частина), смажити ще 3 хв., Потім змішати з нарізаною кубиками шинкою. Посипати паприкою, влити вино і готувати 3-4 хв. Додати томати, томатне пюре і чебрець, все добре перемішати. Знову помістити в сотейник курку, влити воду, щоб покривала курку, приправити. Довести до слабкого кипіння, накрити кришкою і перенести в духовку. Готувати 1 год., Щоб соус загус, а курка стала м'якою. Посипати петрушкою і подавати з картопляним пюре. ДО РЕЧІ Курку можна заморозити на строк до 2 місяців. Для цього її треба повністю остудити, перекласти в контейнер для заморожування, закрити кришкою і помістити в морозильну камеру. Перед подачею на стіл повністю розморозити в холодильнику, залишивши на ніч. Розігрівати при 180 & # 186; С протягом 45 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!