Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
Для начинки:
- 4 млинця
- 300 г обсмаженого фаршу
- 5 яєць, зварених круто
- 200 г відвареного рису
- пучок цибулі
- сіль, перець
Для тіста:
- 600 г борошна
- 200 г вершкового масла кімнатної температури
- 3 жовтки
- 250 мл молока
- 1 ч. Л. солі
- 1 яйце для змащування
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 25 г свіжих дріжджів
Покроковий рецепт приготування
Приготувати тісто: половину борошна залити теплим молоком з розведеними в ньому дріжджами, замісити тісто. Накрити миску з тістом рушником і дати постояти в теплі 1 годину.
Коли тісто підніметься, додати борошно, що залишилося, масло, жовтки і сіль. Замісити однорідне тісто і дати йому підійти в теплі ще годину. Обсяг тесту збільшиться приблизно в два рази. Залишити трохи тісто для прикраси, а решту розділити на 2 частини.
Розкачати першу частину тесту тонким шаром в 3 мм, викласти в форму. Зверху викласти кілька шарів начинки, прослаівая її млинцями.
Розкачати другу частину тіста, накрити пиріг, защипнути краю. Прикрасити залишилися тестом і змастити поверхню збитим яйцем. Відправити в розігріту до 200 & deg; C духовку до готовності, приблизно на 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!