кучмачі – обов'язкова страва будь-якого & nbsp; святкового застілля в Грузії. Є два варіанти подачі цієї страви – в гарячому і холодному вигляді. У холодну кучмачі часто додають оцет і подають з волоськими орехамі.Ми пропонуємо варіант гарячого кучмачі з гранатом.
Інгредієнти
- рубець яловичий – 1,500 кг
- легені яловичі – 2 кг
- серце яловиче – 2,1 кг
- свинина – 1,5 кг
- свіжий часник – 30 г
- лавровий лист і запашний перець – 20 г
- кінза -40 г
- цибуля ріпчаста – 500 г
- перець стручковий гострий – 20 г
- сіль – 40 г
- порошок кінзи, уцхо сунелі, кондарі – по 1/2 ч.л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> зерна граната для подачі- 7 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Свинину, яловичі субпродукти: рубець, легені та серце добре промити і очистити від прожилок. Великі шматки потрухів помістити в каструлю з киплячою водою, посолити, додати лавровий лист і запашний перець. Потім м'ясо трохи остудити і порізати на невеликі кубики. Крок 2 Очистити цибулину, дрібно нарізати і злегка обсмажити. Додати в сковороду нарізані потрухи, залити близько 50 мл бульйону, гасити протягом кілька хвилин, поки вся рідина не википить. Крок 3 Додати по половині чайної ложки порошку кінзи, уцхо сунелі, кондарі, стручковий гострий перець. Досолити і залишити гаситися ще пару хвилин. Якщо до цього часу рідина википить, то додаємо ще пару ложок бульйону. Крок 4 Перед тим, як зняти м'ясо з вогню, додати два зубчики подрібненого часнику і кілька гілочок дрібно посіченої зелені кінзи. При подачі посипати блюдо листям кінзи і прикрасити зернами граната. До речі
Рецепт надано Ігорем Маматова, шеф-кухарем ресторану АРГО.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!