Інгредієнти
- Кров свиняча – 1 л
- сіль – за смаком
- сало нутряне (або добре перекручене) – 400 г
- крупа гречана – 0,5 кг
- перець мелений – за смаком
- свинина (кишки)
Покроковий рецепт приготування
Гречку відварити (але не переварювати, щоб не була кашею), змішати з кров'ю і салом. Посолити, поперчити. Гарненько перемішати. Кишку перев'язати з одного боку. Наповнити сумішшю оболонку. Підварити кров'янку в киплячій воді близько 10 хвилин. Оболонку слід протикати голкою по всій довжині. Тільки обережно, щоб кров не випливала в воду. Кров'янку викласти на деко, і запікати в духовці до готовності. Важливо! Кров'янку по всій довжині потрібно протикати голочкою (щоб не розірвалася) і періодично перевертати. Для вживання нарізати кільцями, які обсмажити з обох сторін на пісному маслі. Господині на замітку Готову кров'янку охолодити і зберігати в холодильнику.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!