Кров'янку (кров'янку)

Інгредієнти

  • Кров свиняча – 1 л
  • сіль – за смаком
  • сало нутряне (або добре перекручене) – 400 г
  • крупа гречана – 0,5 кг
  • перець мелений – за смаком
  • свинина (кишки)

Покроковий рецепт приготування

Гречку відварити (але не переварювати, щоб не була кашею), змішати з кров'ю і салом. Посолити, поперчити. Гарненько перемішати. Кишку перев'язати з одного боку. Наповнити сумішшю оболонку. Підварити кров'янку в киплячій воді близько 10 хвилин. Оболонку слід протикати голкою по всій довжині. Тільки обережно, щоб кров не випливала в воду. Кров'янку викласти на деко, і запікати в духовці до готовності. Важливо! Кров'янку по всій довжині потрібно протикати голочкою (щоб не розірвалася) і періодично перевертати. Для вживання нарізати кільцями, які обсмажити з обох сторін на пісному маслі. Господині на замітку Готову кров'янку охолодити і зберігати в холодильнику.

0/5 (0 Reviews)