Інгредієнти
- яйця – 2 шт.
- борошно пшеничне – 3 ст. л.
- копчене сало – 100 г
- сметана жирна – 3 ст. л.
- картопля середній – 6 шт.
- цибуля ріпчаста – 2 середні цибулини
- свиняча шийка – 600-700 г
- чорний перець мелений – за смаком
- часник – 4-5 зубчиків
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шийку нарізати тонкими шматками, натерти часником, потовчений з сіллю і перцем. Дрібно нарізати сало, витопити на невеликому вогні, шкварки вийняти шумівкою. Цибулю і часник подрібнити. Картоплю натерти на крупній тертці, трохи віджати, змішати зі злегка збитими яйцями. Додати цибулю, часник, що залишився, сметану, борошно і шкварки, ретельно перемішати. Приправити сіллю і перцем. Крок 2 У маленькій сковорідці з товстим дном сильно розігріти частина витопленого жиру, влити ополоник картопляного тіста, смажити кремзлики на середньому вогні до хрусткої скоринки, приблизно по 5 хв. з кожного боку. Одночасно на великий сухій розігрітій сковорідці обсмажити шматки шийки з одного боку, 4-5 хв. Перевернувши, відразу ж викласти поверх готові кремзлики і смажити до готовності м'яса. Крок 3 Подавати негайно, виклавши на кожну тарілку спочатку пару шматків м'яса, а зверху уклавши кремзлик.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!