все на пікнік! x Інгредієнти
- Соєвий соус Kikkoman – 70 мл
- Свинина м'якоть – 600 г
- Яловичина м'якоть – 300 г
- Сало свиняче – 200 г
- Часник – 5 зубчиків
- Перчик чилі – 1/2 стручка
- Сіль велика – 1 ч. л.
- Мускатний горіх – 0,5 ч. л.
- Вермут сухий білий – 40 мл
- Перець чорний мелений – 0,25 ч. Л.
- Черево свиняче – 1,2 метра
- Олія – 30 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо та сало порізати на шматочки. Часник почистити. Перець чилі розрізати вздовж і видалити насіння. Все пропустити двічі через м'ясорубку з дрібною сіткою. Крок 2
Через спеціальну насадку заповнити череву. Перекручувати через кожні 12 см в різні боки і перев'язувати кулінарною ниткою. Крок 3
Готові ковбаски укласти в пластиковий контейнер і поставити в холодильник на 1,5 доби для дозрівання. Крок 4
Перед смаженням проколоти голкою кожну ковбаску в декількох місцях, щоб вони не лопалися під час смаження. Змішати масло рослинне і 3 ложки соєвого соусу kikkoman для обмазки ковбасок при смаженні. Крок 5
Смажити на грилі на середньому вогні до готовності хвилин 25-30. Подавати зі свіжими овочами. Насолоджуйтесь ароматними ковбасками з прекрасним соусом kikkoman! Господині на замітку
Це найулюбленіший рецепт для пікніка в нашій родині.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!