Інгредієнти
- яловичина – 200 г
- перець – по смаку
- сухий чебрець – 0,5 ч. л.
- вівсяні пластівці (краще швидкого приготування) – 3 ст. л.
- картопля – 1 бульбу
- борошно – 3 ст. л.
- молоко – 1 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- масло рослинне – 3 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- сіль – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">свинина нежирна – 200 г
Для соусу чілі
- орегано сухий – 0,5 ч. л.
- помідори – 300 г
- мед рідкий – 2,5 ст. л.
- перець червоний гострий – 3 стручки
- гірчиця зерниста – 0,5 ч. л.
- вино червоне сухе – 100 мл
- чорний перець мелений – за смаком
- часник – 3 зубчики
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати соус. Помідори розрізати навпіл і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хв. Гострий перець очистити від насіння і дрібно нашаткувати. Часник очистити. Помідори подрібнити в блендері разом з гострим перцем і часником. Продовжуючи збивати, додати червоне вино, мед, гірчицю, орегано, перець і сіль. Крок 2
Перелити суміш у каструлю. Довести до кипіння, готувати на невеликому вогні 10 хв., Помішуючи, поки соус не загусне. Крок 3
Приготувати фарш. Картоплю і цибулю очистити, розрізати на 4 частини. М'ясо вимити, обсушити, нарізати шматочками і пропустити через м'ясорубку разом з картоплею і цибулею. Крок 4
Додати в фарш вівсяні пластівці, яйце і молоко. Приправити чебрецем, сіллю і перцем. Перемішати і відбивати фарш об стіл протягом 5-6 хв. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 5
Зліпити з фаршу круглі котлети. Крок 6
Розігріти в сковороді олію і обсмажити котлети на сильному вогні, по 3 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 15 хв. Подавати з соусом чилі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!