Ці котлети відмінно підійдуть до обіду або вечері. На гарнір можна використовувати салат зі свіжих овочів і трав. Яблуко надає свіжість і соковитість, а мигдаль – смакову нотку.
Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти
- Філе індички – 350 г
- Філе куряче – 350 г
- Зелене яблуко (велике) – 1 шт.
- Сливки (або молоко) – 150 мл
- Часник – 1 зубчик
- Петрушка
- Спеції (сіль, чорний мелений перець, кмин) – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Мигдаль (смажений, подрібнений) – 6 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 з філе птиці зробити фарш. Додати натерте на дрібній тертці яблуко, крихту мигдалю, вершки (молоко), подрібнений часник, зелень петрушки, спеції. Крок 2 Фарш гарненько вимішати, залишити на 15-20 хвилин. Крок 3 Трохи вологими руками сформувати з фаршу котлети. Обсмажувати на сухій сковороді (з антипригарним покриттям) до золотистого кольору. Потім, накрити сковорідку кришкою і довести котлети до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!