Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти
- 350 г фаршу з індички
- 3 шматки білого хліба без кірки
- 50 мл молока
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 яйце
- 1 смужка бекону
- 2 ст. л. подрібненого кропу
- борошно, рослинне масло, сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Фарш викласти в миску. Хліб замочити в молоці, злегка віджати і додати в фарш. Перемішати, поставити в холодильник на 10 хв. Крок 2 Цибулю і часник подрібнити. Бекон нарізати невеликими шматочками і обсмажити в розігрітій олії. Додати цибулю, часник і кріп, готувати 3 хв. Додати в охолоджений фарш. Перемішати. Крок 3 Вбити в фарш яйце, приправити сіллю і перцем за смаком. Вмішувати не менше 5 хв., Поки фарш не стане абсолютно однорідним. Крок 4 Сформувати котлети. Потім обваляти в борошні. Обсмажити котлети з двох сторін.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!