А незвичайні ці котлети тим, що вони з ячкой. І смачно, і корисно.
Рецепти наших бабусь Ситне меню x Інгредієнти
- м'якоть яловичини 300 г
- цибуля 1 шт.
- крупа ячна 3 ст. л.
- сухарі панірувальні 1/2 ст.
- масло рослинне 4 ст. л.
- сіль, перець
- пюре картопляне (або овочеве) для подачі
- огірки солоні для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Крупу залити водою і залишити на 30 хв. для набухання. Крок 2 Яловичину, цибулю і крупу пропустити через м'ясорубку. Крок 3 До фаршу додати трохи води, посолити, поперчити. Вимісити. З силою кинути фарш в миску, щоб вийшло повітря. Крок 4 Змочити руки водою і сформувати кульки з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, надаючи їм форму шайби. Крок 5 Котлети обсмажити на добре розігрітій сковороді на олії з двох сторін (приблизно по 10 хв.). Крок 6 Котлети подавати з картопляним пюре і солоними огірками. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!