Інгредієнти
- фарш – 1 кг
- борошно пшеничне – 200 г
- перець болгарський – до смаку
- цибуля ріпчаста великого розміру – 1 цибулина
- сіль – за смаком
- кілька скибочок білого хліба – 3 скибочки
- масло рослинне для смаження
- яйце – 1 шт.
- молоко – 150 мл
Покроковий рецепт приготування
Замочити хліб в молоці. Дрібно нарізати цибулю (можна пропустити через м'ясорубку). Змішати фарш, яйце, цибуля, додати м'якоть хліба (попередньо трохи віджати), посолити і поперчити за смаком. Сформувати з отриманої суміші котлети середніх розмірів, обваляти в борошні. Обсмажити котлети з двох сторін на рослинній олії до утворення золотистої скоринки (5-7 хв з кожної сторони).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!