КОТЛЕТИ М'ЯСНІ

Інгредієнти

  • фарш – 1 кг
  • борошно пшеничне – 200 г
  • перець болгарський – до смаку
  • цибуля ріпчаста великого розміру – 1 цибулина
  • сіль – за смаком
  • кілька скибочок білого хліба – 3 скибочки
  • масло рослинне для смаження
  • яйце – 1 шт.
  • молоко – 150 мл

Покроковий рецепт приготування

Замочити хліб в молоці. Дрібно нарізати цибулю (можна пропустити через м'ясорубку). Змішати фарш, яйце, цибуля, додати м'якоть хліба (попередньо трохи віджати), посолити і поперчити за смаком. Сформувати з отриманої суміші котлети середніх розмірів, обваляти в борошні. Обсмажити котлети з двох сторін на рослинній олії до утворення золотистої скоринки (5-7 хв з кожної сторони).

5/5 (1 Review)