Сир настільки цінний продукт, що може бути весільним подарунком королеві. Що, власне, і сталося на весіллі британської королеви Вікторії, що жила в 1837-1901 роках. Їй подарували коло сиру Чеддер, вагою в половину тонни!
Інгредієнти
- фарш індички 400 г
- яблуко 1 шт.
- вівсяна крупа 15 г
- чеддер 100 г
- яйце 1 шт.
- орегано 1 ч. л.
- шпинат 40 г
- рукола 50 г
- вишня сушена 10 г
- морква 1 шт.
- мед 20 г
- йогурт 1 упаковка
- оливкова олія 20 мл
- зіра мелена щіпка
- лайм 0,5 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте соус. У глибокій мисці змішайте зиру, йогурт, оливкову олію і сік половини лайма.
Крок 2 Натріть яблуко на крупній тертці. Можна використовувати ціле або половину яблука, за смаком. У глибокій мисці змішайте фарш, сир, вівсяну крупу, яблуко, орегано і яйце. Посоліть, поперчіть. Ретельно перемішайте. Розігрійте сковороду з краплею олії. Сформуйте котлетки і обсмажте по 2-3 хв. на сильному вогні з кожного боку. Накрийте котлети кришкою і смажте ще 4-5 хв. на слабкому вогні до готовності.
Крок 3 Розігрійте духовку до 200 м Морква очистіть і наріжте товстою соломкою. У глибокій мисці змішайте морква з медом і збризніть рослинним маслом. Перекладіть на деко і запікайте 5-7 хв. при температурі 200 м
Крок 4 Приготуйте салат. Змішайте руколу, шпинат, морква і сушену вишню. На тарілку викладіть котлетки, салат, соус. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!