Котлетки з індики та тертих яблук, чеддер і зеленим салатом

Сир настільки цінний продукт, що може бути весільним подарунком королеві. Що, власне, і сталося на весіллі британської королеви Вікторії, що жила в 1837-1901 роках. Їй подарували коло сиру Чеддер, вагою в половину тонни!

Інгредієнти

  • фарш індички 400 г
  • яблуко 1 шт.
  • вівсяна крупа 15 г
  • чеддер 100 г
  • яйце 1 шт.
  • орегано 1 ч. л.
  • шпинат 40 г
  • рукола 50 г
  • вишня сушена 10 г
  • морква 1 шт.
  • мед 20 г
  • йогурт 1 упаковка
  • оливкова олія 20 мл
  • зіра мелена щіпка
  • лайм 0,5 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте соус. У глибокій мисці змішайте зиру, йогурт, оливкову олію і сік половини лайма.

Крок 2 Натріть яблуко на крупній тертці. Можна використовувати ціле або половину яблука, за смаком. У глибокій мисці змішайте фарш, сир, вівсяну крупу, яблуко, орегано і яйце. Посоліть, поперчіть. Ретельно перемішайте. Розігрійте сковороду з краплею олії. Сформуйте котлетки і обсмажте по 2-3 хв. на сильному вогні з кожного боку. Накрийте котлети кришкою і смажте ще 4-5 хв. на слабкому вогні до готовності.

Крок 3 Розігрійте духовку до 200 м Морква очистіть і наріжте товстою соломкою. У глибокій мисці змішайте морква з медом і збризніть рослинним маслом. Перекладіть на деко і запікайте 5-7 хв. при температурі 200 м

Крок 4 Приготуйте салат. Змішайте руколу, шпинат, морква і сушену вишню. На тарілку викладіть котлетки, салат, соус. Подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)