Корейка, запечена з гострою аджикою, & nbsp; типово & nbsp; & quot; чоловічий & quot; вечерю. Відмінна компанія для цієї страви – пиво. Краще пілзнер. & Nbsp;
Інгредієнти
- 4 шматки філе свинячої корейки по 160-180 г кожен
- 2 стиглих помідора
- 6 міцних печериць
- 1 середня цибулина
- 40 г аджики
- 100 г твердого сиру
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° С. Тонко наріжте гриби і очищену цибулю. Обсмажте цибулю з грибами в рослинній олії до золотистого кольору, посоліть і поперчіть. Крок 2 Кожен шматок свинини відбийте до товщини 7-9 мм, посипте сіллю і перцем, швидко обсмажте в рослинному маслі з двох сторін на сильному вогні. Крок 3 Повапните м'ясо з усіх боків аджикою, викладіть у форму для запікання. Наріжте помідори тонкими кружальцями, викладіть гуртки на м'ясо. На помідори викладіть смажені гриби з цибулею, посипте тертим сиром, запікайте в духовці 15 хв. Відразу ж подавайте. До речіПрисутність аджики тут & nbsp; не тільки смачно, але і & nbsp; корисно. Вона трохи погасить жирність м'яса, додасть йому необхідної & nbsp; прянощі. & Nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!