Конкільоні- це великі черепашки, їх можна фарширувати фаршем, м'ясом, грибами. Виходить смачно, а під соусом взагалі чудово.
Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти
- черепашки 250 г
- фарш 250 г
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- сир 100 г
- сметана 100 г
- сіль
- перець
- прованські трави
- оливкова олія
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Отвариваем попередньо черепашки до напівготовності. Крок 2
Моркву натираємо на тертці, цибулю ріжемо на шматочки. На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо спеції, фарш, солимо і тушкуємо хвилин 10. Крок 3
Начиняємо конкільоні готовим фаршем, укладаємо на сковороду, змащену оливковою олією. Сметану змішуємо з водою і заливаємо черепашки. Накриваємо черепашки кришкою і тушкуємо 25-30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипаємо натертим сиром. Крок 4
Пригощайтеся, смачного! Корисна порада
Можна експериментувати з різними спеціями, це додасть страві неповторного смаку.
Господині на заміткуКонкільоні – оригінальне італійське блюдо можна готувати з різноманітними начинками: фаршем, грибами, овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!