КЛУБНИЙ САНДВІЧ

Це американська класика. Клубні сендвічі свого часу дійсно подавали в клубах & ndash; гравцям в гольф, підкріпити розтрачені сили. Трохи старомодно, трохи громіздко … Але як і раніше чудово!

КЛУБНИЙ САНДВІЧ

Інгредієнти

  • 3 скибочки хліба для тостів
  • 2 скибочки шинки з індички
  • 2 ст. л. кетчупу
  • 2 ст. л. майонезу
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 2 скибочки бекону
  • 1 середній стиглий помідор
  • 2 корнішона
  • 3 листа звичайного салату
  • 1 скибочка сиру чеддер
  • 4 маслини без кісточок

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Скибочки хліба злегка підсушіть в тостері або на сковорідці без масла, обріжте корочку. Крок 2 Бекон викладіть на деко і запікайте в розігрітій до 220 ° C духовці або під грилем 5 хвилин до хрускоту; складіть скибочки навпіл. Крок 3 Кожен шматок хліба покрийте чергуються смужками кетчупу і майонезу. Поверх покладіть по листу салату. Потім на один шматок хліба покладіть шинку, а на неї – бекон. Накрийте скибочкою сиру і запікайте в такий же гарячій духовці, поки не розплавиться, 3-4 хв. Крок 4 Помідори наріжте кружальцями, корнішони – тонкими пластинками, викладіть їх на другий шматок хліба і обережно накрийте його хлібом з беконом і сиром. Верхню поверхню сендвіча змастіть гірчицею і викладіть «третім поверхом» залишився шматок хліба салатом вниз. Скріпіть 4 дерев'яними зубочистками. Одягніть на стирчать верхівки зубочисток маслини. Перед подачею можете розрізати сендвіч на 2 або 4 частини. Корисна порада

Якщо, подорожуючи по Данії, ви побачите в меню & laquo; клубний сендвіч & raquo ;, знайте: вам подадуть булочку, розрізану навпіл і начинену скибочками курячої грудки в соусі карі, з беконом, яєчнею, томатами і листками салату. Так данці його готують завжди.

0/5 (0 Reviews)