Класичний американський бургер для жителів США & mdash; не просто їжа, а частина життя, культури, якщо хочете! І хоча за однією з версії появи на світло цієї страви автором був емігрант з Гамбурга, це не скасовує того факту, що придумано воно було & nbsp; в Новому Світі. & nbsp; І далі справа пішла! У 1904 році на ярмарку в Сент-Луїсі бургери & laquo; розсмакували & raquo ;, і вони стали набирати популярність. А через 30 років, коли Уолтер Андерсон заснував в Канзасі мережа закусочних White Castle Hamburger, блюдо вже можна було сміливо називати гастрономічним символом Америки. У наш час класичний американський бургер готують по всьому світу. Але щоб бути впевненим в якості, краще спробувати відтворити цей сендвіч будинку, на власній кухні. Наш рецепт вам в помощь!
& nbsp;
Інгредієнти
- 1 кг м'якоті яловичини
- 250 г яловичого жиру або & nbsp; свинячого сала
- 1 велика цибулина
- сіль, мелений чорний перець
- вершкове масло
Для подачі :
- 6 булочок для бургерів
- 4 маринованих огірка
- 1 великий помідор
- 1 червона солодка цибулина
- листя салату-латуку або & nbsp; романо
- кетчуп, гірчиця, майонез
- вершкове масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте фарш для класичних американських бургерів. Очистіть і дуже дрібно наріжте цибулю. Розтопіть в сковороді олію, покладіть цибулю і млоїте на невеликому вогні 5-7 хв. Остудіть. Крок 2 Зріжте з м'якоті яловичини все плівки. Проверните м'ясо через м'ясорубку з крупними гратами. Потім проверніть жир. Додайте до м'яса і жиру цибулю, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Крок 3
Розділіть фарш для бургерів на 6 рівних частин і мокрими руками зліпити 6 котлет товщиною 2,5 см. Викладіть на застелений пергаментом піднос і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 4
Для подачі класичних американських бургерів наріжте цибуля тонкими кільцями, помідор і огірки – тонкими кружальцями. Булочки розріжте навпіл і змастіть зріз маслом. Встановіть на стіл всі потрібні інгредієнти. Крок 5
Розпаліть вугілля в мангалі або барбекю – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Викладіть бургери і смажте, перевертаючи раз в 2 хв., До бажаного ступеня готовності. Потім обсмажте на вугіллі булочки з боку зрізу – буквально по 10 сек., А то згорять! Крок 6 Класичні американські бургери збираються зазвичай так: на нижню частину булочки кладеться лист салату, потім бургер, цибулю, помідори і огірки. Верхня частина булочки змащується кетчупом, гірчицею або майонезом. Закривають бургер безпосередньо перед тим, як з'їсти. Корисна порада
Безумовно дотримуйтеся зазначеного співвідношення м'яса і жиру для фаршу класичних американських бургерів: тільки в цьому випадку вони вийдуть соковитими і не розваляться.
До речі Якщо ви обожнюєте американські бургери, то при нагоді неодмінно відвідайте місто Сеймур , де знаходиться Зал слави бургера. Там щорічно проводиться фестиваль цього блюда, на який з'їжджаються його віддані шанувальники з усього світу.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!