КІСТАННЯ З АНАНАСАМИ І БУРБОНОМ

НЕБЕЗПЕЧОК З АНАНАСАМИ І БУРБОНОМ< /p> ІНГРЕДІЄНТИ

  • 300 г консервованих у власному соку ананасів шматочками
  • 0,5 склянки апельсинового джему
  • 0,5 склянки бурбона
  • 0,25 склянки коричневого цукру
  • готовий варено-копчений стегенець вагою 2 кг
  • < /ul>

    НЕБЕЗПЕЧОК З АНАНАСАМИ І БУРБОНОМ

    ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

    З стегена зрізати шкіру і зайвий жир, залишивши шар не більше 0,5 см. Поверхню стегна неглибоко надрізати гострим ножем навхрест по діагоналі, щоб вона була розкреслена цими надрізами на ромби. Помірно посипати окіст цукром, злегка втерти його в м'ясо. У кути кожного з ромбів, що утворилися, встромити по одній гвоздиці. Духовку розігріти до 180 градусів, покласти окіст у глибоке деко і запікати 30 хв. У цей час ананаси, їхній сік і апельсиновий джем помістити в глибоку сковороду, поставити її на повільний вогонь і прогріти протягом 10 хв. Потім зняти суміш із вогню і влити бурбон. Окіст вийняти з духовки, полити отриманою сумішшю, знову поставити в духовку і запікати, постійно поливаючи сумішшю, ще 1,5 ч. Готовий окіст викласти на підігріту страву і нарізати на порційні шматки. Шматочки ананаса вийняти шумівкою, з рідини, що залишилася в дека видалити жир, потім прогріти її, з'єднати з ананасами і подати в окремому соуснику.

    НЕБЕЗПЕЧОК З АНАНАСАМИ І БУРБОНОМ< /p>

    0/5 (0 Reviews)