КІШ З ГРИБАМИ, шинкою І КУРКОЮ

Варіант французького пирога & quot; киш & quot; з шинкою, смаженою куркою і грибами.

Інгредієнти

  • печериці конс. – 1 банка
  • яйце – 1 шт.
  • масло вершкове – 150 г
  • борошно – 250 г
  • вершки 10% – 7 ст. л.
  • філе куряче – 350 г
  • сир твердий – 150 г
  • шинка – 150 г
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КІШ З ГРИБАМИ, шинкою І КУРКОЮ

У мисці змішати просіяне борошно, дрібку солі, порубати вершкове масло, розтерти. Додати яйце і скачати тісто в кулю. Розкачати тісто за розміром, трохи більшого діаметра форми. Перенести тісто у форму і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Крок 2

КІШ З ГРИБАМИ, шинкою І КУРКОЮ

Куряче філе посолити, поперчити і посмажити на сковороді-гриль (або звичайної сковороді) до готовності. Нарізати кубиками. Шинку нарізати соломкою, сир натерти. З'єднати курку, шинку, гриби, трохи вершків. Начинку викласти в форму. Крок 3

КІШ З ГРИБАМИ, шинкою І КУРКОЮ

Посипати тертим сиром, залити вершками, що залишилися. Випікати 45 хв. при 180 градусах. Крок 4

КІШ З ГРИБАМИ, шинкою І КУРКОЮ

Смачного! Корисна порада

Гриби можна використовувати свіжі, попередньо їх приготував.

Господині на замітку

Якщо тісто вийшло занадто розсипчастим, можна додати трохи води.

0/5 (0 Reviews)