Інгредієнти
- 8 пшеничних тортилий
- 300-400 г смаженої свинини
- 2 ст. л. апельсинового соусу
- 200 г м'якого козячого сиру
- 1 велика цибулина
- 1 качан листового салату
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і подрібнити. Салат розібрати на листя, вимити, обсушити і нарізати соломкою. Свинину нарізати невеликими шматочками і змішати з цибулею, салатом і соусом. Крок 2
Тортилії промазати з одного боку козячим сиром. Розкласти на них приготовлену начинку і скласти кожен коржик навпіл. Крок 3
Обсмажити коржі на решітці гриля, по 1 хв. з кожного боку. Господині на замітку
Такі кесадільяс ви можете приготувати з шматочків будь-якого смаженого м'яса, будь то відбивні, шашлики, свинячі або баранячі реберця, курячі крильця і гомілки. Якщо ви не приготували для цих страв якогось спеціального соусу, можна використовувати куплені в магазині, хоча б той же кетчуп.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!