Кенігсбергськая ФРИКАДЕЛЬКИ

Ця страва є традиційним для Німеччини. Воно ідеально поєднується з хорошим рислінгом, культивуються & nbsp; в Німеччині сортом білого винограду. Подається з квашеною буряком як гарнір.

Кенігсбергськая ФРИКАДЕЛЬКИ

Інгредієнти < ul>

  • 400 г порізаної кубиками свинини (2х2 см)
  • 400 г порізаної кубиками телятини (2х2 см)
  • 100 г бекону
  • 200 г ріпчастої цибулі
  • 30 г вершкового масла
  • 50 г петрушки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 30 г анчоусів

  • 15 г каперсів
  • 4 яєчних жовтки
  • 10 г майорану
  • 10 г дижонской гірчиці
  • 100 г панірувальних сухарів
  • сіль, перець
  • Для соусу:

    • 1 л бульйону
    • 1 лавровий лист
    • 40 г вершкового масла
    • 30 г борошна
    • 50 мл білого вина
    • 200 мл вершків
    • 1 ст.л. підсушених каперсів
    • 1 ст.л. цедри лимона
    • 1 ст.л. лимонного соку
    • цукор
    • порубана дрібно петрушка

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Розтопіть масло на сковороді і підсмажте цибулю до золотистої скоринки, потім додайте до нього гірчицю і петрушку. Крок 2 Пропустіть м'ясо, цибулю і петрушку через м'ясорубку. Додайте туди яєчні жовтки, панірувальні сухарі, майоран, каперси, анчоуси, масло, гірчицю, сіль і перець і добре перемішайте. Крок 3 Змішайте всі інгредієнти і скачайте кульки з отриманої суміші. Варіть їх до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Крок 4 Для приготування соусу розтопіть масло в каструлі і приготуйте соус бешамель з бульйону, білого вина і вершків. Коли соус бешамель буде готовий, додайте до нього каперси і вустерский соус. До речі

    Рецепт надав Себастьян Келлерхофф , шеф-кухар ресторану готелю Ararat Park Hyatt .

    0/5 (0 Reviews)