Ця страва є традиційним для Німеччини. Воно ідеально поєднується з хорошим рислінгом, культивуються & nbsp; в Німеччині сортом білого винограду. Подається з квашеною буряком як гарнір.
Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 30 г анчоусів
Для соусу:
- 1 л бульйону
- 1 лавровий лист
- 40 г вершкового масла
- 30 г борошна
- 50 мл білого вина
- 200 мл вершків
- 1 ст.л. підсушених каперсів
- 1 ст.л. цедри лимона
- 1 ст.л. лимонного соку
- цукор
- порубана дрібно петрушка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розтопіть масло на сковороді і підсмажте цибулю до золотистої скоринки, потім додайте до нього гірчицю і петрушку. Крок 2 Пропустіть м'ясо, цибулю і петрушку через м'ясорубку. Додайте туди яєчні жовтки, панірувальні сухарі, майоран, каперси, анчоуси, масло, гірчицю, сіль і перець і добре перемішайте. Крок 3 Змішайте всі інгредієнти і скачайте кульки з отриманої суміші. Варіть їх до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Крок 4 Для приготування соусу розтопіть масло в каструлі і приготуйте соус бешамель з бульйону, білого вина і вершків. Коли соус бешамель буде готовий, додайте до нього каперси і вустерский соус. До речі
Рецепт надав Себастьян Келлерхофф , шеф-кухар ресторану готелю Ararat Park Hyatt .
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!