Інгредієнти
- 2 ст. л. абрикосового джему
- рослинне масло – 2 ст.л.
- 2 ст. л. гірчиці
- 400 г шинки
- 2 персика
- сік лимонний
Покроковий рецепт приготування
1. Дерев'яні шпажки покласти на 20 хв. в холодну воду. Рослинна олія, гірчицю, абрикосовий джем і лимонний сік збити міксером. 2. Персики вимити, розрізати навпіл і видалити кісточку. Нарізати персики і окіст однаковими за розміром шматочками, шириною приблизно по 2,5 см. По черзі нанизати шматочки персиків і окосту на шпажки. На кожній шпазі має бути по 4-5 шматочків. 3. Рясно змастити кебаби вийшов маринадом. Обсмажити на грилі або на розпеченій сковороді, по 1,5 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!