Кебаб з ІНДИКИ з томатним соусом В пітах

Кебаби з індички з томатним соусом в пітах – відмінна затія. Вони, безсумнівно, хороші для довгих прогулянок або в якості перекусу в дорозі, на дачі або під час пікніка. Але їх можна приготувати і вдома, посмаживши кебаби на сковороді. Звичайно, не буде димного аромату і заміського шику в смаку, але такий обід сподобається всім домашнім. Для різноманітності крім томатного соусу до кебаб можна подати соус з йогурту з часником і свіжою м'ятою.

Інгредієнти

  • 800 г філе стегна індички
  • 1 середня цибулина
  • пучок кінзи
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. меленої зіри

  • 1 ч. Л. меленого коріандру
  • 1 ч. л. солодкої паприки

Для подачі:

  • 4 піти
  • 1 червона солодка цибулина
  • 70 г суміші салатних листя
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сік половини лимона
  • сумах
  • сіль, мелений чорний перець

Для томатного соусу:

  • 800 г м'ясистих помідорів
  • 3 зубчики часнику
  • 1 перець чилі
  • 2 ч. Л. цукру
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

кебаб з ІНДИКИ з томатним соусом В пітах

Наріжте філе стегна індички на невеликі шматочки. Подрібніть їх в фарш в м'ясорубці з крупними гратами. Крок 2

кебаб З ІНДИКИ з томатним соусом В пітах

Подрібніть цибулю і кинзу за допомогою подрібнювача і додайте до фаршу. Всипте спеції, посоліть і вимішують фарш руками до однорідності. Відбийте фарш – підійміть його над мискою і киньте в неї, повторіть кілька разів. Накрийте миску з фаршем і приберіть на 30 хв. в холодильник. Крок 3

кебаб З ІНДИКИ з томатним соусом В пітах

Для томатного соусу помідори залийте окропом на 2 хв., злийте воду і обдайте помідори холодною водою. Зніміть з помідорів шкірку. Крок 4

кебаб з ІНДИКИ з томатним соусом У пітах

У блендері подрібніть помідори і перець чилі. Перелийте в каструлю. Додайте в соус подрібнений часник, цукор, перець. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 30 хв. Остудіть. Крок 5

Розділіть фарш на шматочки розміром з яйце. Скачайте невеликі кебаби. Нанижіть їх на шампури. Смажте над гарячим вугіллям 10-12 хв. Крок 6

Очистіть і наріжте червону цибулю тонкими півкільцями. Салатні листя покладіть в миску, полийте оливковою олією і лимонним соком, посоліть і поперчіть. Розріжте піти навпіл. Покладіть в них салатні листя, кебаби і червоний лук. Посипте сумахом. Подавайте разом з томатним соусом.

0/5 (0 Reviews)