Кебаб з баранини З курагою І горіхами

Якщо на вечерю хочеться чогось незвичайного, приготуйте кебаби в ліванському стилі. Соковиті, з легкою кислинкою, наповнені ароматами спецій і зелені, вони привнесуть різноманітність у ваше меню.

Інгредієнти

  • 600 г м'якоті баранини
  • 1 яйце
  • 1 середня біла цибулина
  • 1 середня червона цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 жменя кураги без кісточок
  • 10 гілочок кінзи
  • 10 гілочок м'яти
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. кедрових горіхів

  • 1 ст. л. фісташок
  • 1/2 ч. л. меленої зіри
  • 1/2 ч. Л. меленого коріандру
  • 1/2 ч. л. сумаху
  • 200 г натурального густого йогурту
  • 4 піти
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

кебаб з баранини З & nbsp; курагою І горіхами

Курагу залийте окропом на 5 хв., потім обсушити. Горіхи і курагу пропустіть через м'ясорубку, встановивши диск для формування фаршу з дрібними гратами Крок 2

кебаб з баранини З & nbsp; курагою І горіхами

Очистіть цибулю і часник, один зубчик часнику і червону цибулину відкладіть. М'ясо наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. Крок 3 Дрібно наріжте листя м'яти і кінзи. Половину відкладіть, решту додайте у фарш. Крок 4

кебаб з баранини З & nbsp; курагою і горіхами

Змішайте фарш з яйцем, додайте ізмельченниеорехі, всипте зіру і коріандр, посоліть і поперчіть. Добре вимісити, відбийте фарш і мокрими руками сформуйте невеликі кебаби. Крок 5 Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте кебаби з усіх боків до готовності, 6-8 хв. Крок 6 Розігрійте піти в мікрохвильовій печі або в духовці. Дрібно порубати залишився зубчик часнику і змішайте з йогуртом і нарізаною зеленню. Наріжте червону цибулину тонкими кільцями. Крок 7 Розкладіть кебаби в піти, полийте йогуртовим соусом, додайте кільця цибулі і посипте сумахом.

0/5 (0 Reviews)