Якщо на вечерю хочеться чогось незвичайного, приготуйте кебаби в ліванському стилі. Соковиті, з легкою кислинкою, наповнені ароматами спецій і зелені, вони привнесуть різноманітність у ваше меню.
Інгредієнти
- 600 г м'якоті баранини
- 1 яйце
- 1 середня біла цибулина
- 1 середня червона цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 жменя кураги без кісточок
- 10 гілочок кінзи
- 10 гілочок м'яти
- 1 ст. л. фісташок
- 1/2 ч. л. меленої зіри
- 1/2 ч. Л. меленого коріандру
- 1/2 ч. л. сумаху
- 200 г натурального густого йогурту
- 4 піти
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. кедрових горіхів
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Курагу залийте окропом на 5 хв., потім обсушити. Горіхи і курагу пропустіть через м'ясорубку, встановивши диск для формування фаршу з дрібними гратами Крок 2
Очистіть цибулю і часник, один зубчик часнику і червону цибулину відкладіть. М'ясо наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. Крок 3 Дрібно наріжте листя м'яти і кінзи. Половину відкладіть, решту додайте у фарш. Крок 4
Змішайте фарш з яйцем, додайте ізмельченниеорехі, всипте зіру і коріандр, посоліть і поперчіть. Добре вимісити, відбийте фарш і мокрими руками сформуйте невеликі кебаби. Крок 5 Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте кебаби з усіх боків до готовності, 6-8 хв. Крок 6 Розігрійте піти в мікрохвильовій печі або в духовці. Дрібно порубати залишився зубчик часнику і змішайте з йогуртом і нарізаною зеленню. Наріжте червону цибулину тонкими кільцями. Крок 7 Розкладіть кебаби в піти, полийте йогуртовим соусом, додайте кільця цибулі і посипте сумахом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!