Кебаб по-румунськи

кебаб по-румунськи

Інгредієнти < ul>

  • 800 г нежирної баранини
  • 2 зелених солодких перцю
  • 12 печериць
  • 12 консервованих цибулин
  • 12 томатів черрі
  • 0,5 склянки червоного вина
  • сік 1 лимона
  • 1 цибулина
  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 0,5 ч. л. сухого шавлії і розмарину
  • сіль, перець
  • Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

    Крок 1

    Дерев'яні шпажки попередньо вимочити в холодній воді, 30 хв. М'ясо нарізати шматочками «на один укус». Цибулину очистити і подрібнити. Змішати в мисці лимонний сік, вино, цибуля, олія, зелень, сіль і перець. Помістити баранину в маринад і прибрати в холодильник на 10-12 год, кілька разів перемішати за цей час. Крок 2

    Овочі вимити. Перці нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину. М'ясо вийняти з маринаду, промокнути паперовими рушниками. Крок 3

    кебаб по-румунськи

    нанизати м'ясо на шпажки, перемежовуючи перловим цибулею, томатами, перцями і печерицями. Обсмажити з усіх боків на грилі, по 10-12 хв.

    0/5 (0 Reviews)