Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Дерев'яні шпажки попередньо вимочити в холодній воді, 30 хв. М'ясо нарізати шматочками «на один укус». Цибулину очистити і подрібнити. Змішати в мисці лимонний сік, вино, цибуля, олія, зелень, сіль і перець. Помістити баранину в маринад і прибрати в холодильник на 10-12 год, кілька разів перемішати за цей час. Крок 2
Овочі вимити. Перці нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину. М'ясо вийняти з маринаду, промокнути паперовими рушниками. Крок 3
нанизати м'ясо на шпажки, перемежовуючи перловим цибулею, томатами, перцями і печерицями. Обсмажити з усіх боків на грилі, по 10-12 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!