Кчуч З БАРАНИНИ

кчуч З БАРАНИНИ

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • різнокольорові солодкі перці – 2 шт.
  • баклажан – 3 шт.
  • по пучку базиліка, кропу і кінзи
  • помідор середнього розміру – 4 шт.
  • сіль – за смаком
  • баранина – 500 г
  • зелена стручкова квасоля – 200 г
  • курдючное сало – 50 г
  • картопля – 5 шт.
  • гострий червоний перчик – 1 шт.
  • товчений часник – 5 зубчиків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Баранину вимити, нарізати невеликими шматками, курдючное сало – маленькими кубиками. Крок 2

Картопля, цибуля і часник очистити , з перців видалити серцевину. Картоплю нарізати великими часточками, цибулю – півкільцями, солодкий перець і баклажани – невеликими шматочками, гострий перчик подрібнити. Крок 3

кчуч З БАРАНИНИ

Стручки квасолі і зелень вимити, досить крупно нарізати. Крок 4

кчуч З БАРАНИНИ

На дно казана викласти шарами баклажани , картопля, цибуля, солодкий перець і часник. Посипати кожен шар сіллю і перцем. Зверху розкласти баранину, гострий перчик, курдючное сало, зелень і стручкову квасолю. М'ясо також посолити і поперчити. Крок 5

Розігріти духовку до 180 ° С. Закип'ятити 1 л води, залити в казан. Щільно закрити кришкою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Помістити казан в духовку і готувати 1 ч. Крок 6

кчуч ІЗ БАРАНИНИ

Помідори вимити, нарізати кружальцями, розкласти рівним шаром на квасолю. Посолити, поперчити і знову щільно закрити кришкою. Обернути казан фольгою. Знизити температуру духовки до 150 ° С і готувати ще 35-45 хв.

0/5 (0 Reviews)