Інгредієнти
- 8 стегенець цесарки
- 2 кг картоплі
- 3 великих соковитих помідора
- 50 г курдючного баранячого жиру
- 150 мл рослинного масла
- 1 ст. л. насіння коріандру
- 1 ст. л. насіння зіри
- 1 ст. л. сухого Рейхана
- 0,5-1 ч. л. червоного гострого перцю сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Прогрівайте зиру і коріандр на сухій сковорідці, по-тряхівая, 2 хвилини. Всипте спеції в ступку, додай-ті Рейхан і червоний перець, потовчіть. Крок 2 Кожен стегенце розріжте в суглобі навпіл, натріть сумішшю спецій, залишивши частину на потім. Помідори наріжте тонкими кружальцями. Складіть цесарку і помідори шарами в каструлю з товстим дном. Закрийте кришкою, маринують в холодному місці 2 години, після чого видаліть помідори і рідину (вони не знадобляться). Цесарку обсушити паперовими рушниками. Крок 3 Поки цесарка маринується, курдючний жир наріжте дрібними кубиками. Розігрійте в казані рослинне масло, покладіть курдючний жир, витопите на середньому вогні до шкварок. Шкварки шумівкою вийміть в тарілку – вони не знадобляться. Крок 4 Обережно (жир бризкається) покладіть шматки цесарки в казан, обсмажуйте спочатку на сильному вогні 20 хвилин, а потім на невеликому – ще 20 хвилин, час від часу перемішуючи. Вийміть готове м'ясо шумівкою на блюдо. Збільште вогонь під казаном. Крок 5 Очистіть картопля, великі картоплини розрізати на 2-4 частини, присипте залишилися спеціями і перемішайте. Покладіть картоплю в розігріту олію, обсмажуйте на середньому вогні до хрусткої рум'яної скоринки 20 хвилин, зрідка перемішуючи. Крок 6 Зменшіть вогонь до мінімуму, поверніть в казан цесарку, закрийте кришкою, млоїте 10 хвилин. Викладіть на велике плоске блюдо картопля і цесарку, подавайте дуже гарячими Господині на замітку
Чи можете взяти для казан-кабоб дрібну & laquo; молоду & raquo; картоплю & ndash; тоді її не потрібно буде ні чистити, ні різати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!