Інгредієнти
- 200 г дрібних очищених креветок
- цибуля ріпчаста
- 100 г відвареної білої квасолі
- олія оливкова – 2 ст.л.
- часник – 1 зубчик
- 1 л м'ясного бульйону
- 0,5 ч. л. сушеної паприки
- 300 г м'якоті свинини, краще грудинки
- щіпка насіння кумина
- 2 жмені листя петрушки
Покроковий рецепт приготування
Часник очистити, дрібно нарізати, покласти в велику каструлю з товстим дном. Додати кумін, влити оливкове масло. Лук очистити, нарізати тонкими пір'ям, також покласти в каструлю. Поставити каструлю на середній вогонь і готувати, помішуючи, до напівпрозорості лука. Додати дрібно нарізану свинину, підрум'янити, 3 & nbsp; хв. Влити гарячий бульйон, дати закипіти, додати квасолю, паприку, петрушку і креветки. Дати ще раз закипіти і зняти з вогню. Приправити сіллю і чорним перцем, дати постояти 15-20 хв. Подати до столу, полив оливковою олією.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!