Цей суп в Кастилії & ndash; що колись була не частиною Іспанії, а самостійним королівством, & ndash; варять вже п'ять століть. За цей час рецепт його не змінився: все той же хліб, яйця і трохи шинки. Якщо ви візьмете не просто шинку, а знаменитий & nbsp; іспанська хамон (сиров'ялені шинку), то суп з простого сільського негайно перетвориться в абсолютно королівське блюдо. Хоча виглядати воно буде все одно дуже нехитро.
Інгредієнти
- 1,2 л м'ясного, курячого або овочевого бульйону або води
- 150 г сільського хліба (приблизно 4 шматки середньої товщини)
- 6 яєць
- 100 г скибочок нежирної шинки, найкраще сиров'яленому (хамон)
- 3-4 зубчики часнику
- 3 ст. л. топленого свинячого сала
- 1 ст. л. меленої паприки
- 1 ч. л. насіння зіри
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Часник роздушіть плоскою стороною леза ножа і порубати. Шинку наріжте смужками. Хліб наріжте середніми шматками. У широкій каструлі з товстим дном розігрійте сало, покладіть часник, обсмажте на невеликому вогні, 1 хв. Крок 2 Додайте до часнику шинку, перемішайте, готуйте 1 хв. Покладіть хліб. Обсмажуйте 2 хв., Всипте паприку, готуйте ще 1 хв. Крок 3 Влийте в каструлю теплий бульйон або воду, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Розлийте суп по глиняним або керамічним неглибоким мисках. Крок 4 Розбийте в кожну миску яйце, поставте миски в розігріту до 170 ° С духовку до готовності яйця (білок повинен схопитися, а жовток залишитися текучим), на 5-10 хв. Подавайте негайно, посипавши розтертими в пальцях насінням зіри. Корисна порада
Щоб аромат зіри став яскравішим, обсмажте насіння на сухій розігрітій сковорідці на середньому вогні, струшуючи, 2 & ndash; 3 хв. Дайте їм трохи охолонути, перш ніж посипати суп.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!