Інгредієнти
- 3 дуже великих апельсина
- сіль і мелений чорний перець
- щіпка зіри
- маленький пучок крес-салату
- 200 г іспанських маслин (гірких)
- 150 г тонко нарізаної сирокопченої шинки хамон серрано
- 2 ст. л. оливкового масла “екстра вірджин”
- 2 червоні солодкі цибулини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обробити апельсини на філе: гострим ножем спочатку зрізати шкірку разом з білою плівкою, щоб була видна м'якоть, потім вирізати з перегородок часточки. Кожну часточку розрізати на 3 частини. Крок 2 Скибочки хамона порізати смужками шириною 1 см. Маслини розчавити ножем, вийняти кісточки, нарізати часточками. Червоний цибулю порізати тонкими кільцями, потім кільця розрізати на четвертинки. Крок 3 Змішати апельсини, хамон, маслини і крес-салат. Приправити салат сіллю, свіжомеленим чорним перцем, щіпкою зіри, соком від апельсинів і оливковою олією.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!